Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se sortegen 22 pisos de protecció oficial en règim de lloguer de la promoció del c/ Belchite En total s’han presentat 285 sol·licituds per a optar a algun d’aquests habitatges, de les quals se n’han admès 213. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Se sortegen 22 pisos de protecció oficial en règim de lloguer de la promoció del c/ Belchite

En total s’han presentat 285 sol·licituds per a optar a algun d’aquests habitatges, de les quals se n’han admès 213.
L’Ajuntament de Rubí i Promocions Urbanes de Rubí SA (PROURSA) han sortejat els 22 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer de la promoció del carrer de Belchite, 1-3. Al sorteig, que ha tingut lloc al teatre municipal La Sala, s’hi han presentat un total de 285 sol·licituds, de les quals se n’han admès 213. Les 72 restants han quedat excloses al no complir els requisits de la normativa o bé per falta de documentació.

A principis de novembre es publicarà la llista d’adjudicataris al taulell d’anuncis de PROURSA i de l’Ajuntament, seguint l’ordre establert al sorteig. A partir del 16 de novembre, Promocions Urbanes de Rubí SA sol·licitarà als 22 primers adjudicataris la documentació que acrediti que reuneixen els requisits declarats en la sol·licitud. Un cop validades aquestes dades, a principis de 2012 es durà a terme la signatura dels diferents contactes de lloguer.

El consistori rubinenc i la societat municipal PROURSA van iniciar la construcció d’aquesta promoció al juliol de 2010. És previst que les obres finalitzin a principis de 2012, moment en què els adjudicataris podran accedir als seus nous habitatges.

Pisos d’entre 40 i 70 m2
L’edifici consta de 4 plantes, amb 5 o 6 habitatges per planta. També disposa de 15 places d’aparcament vinculades als pisos i 6 trasters. La superfície útil dels habitatges, que poden tenir 1, 2 o 3 dormitoris, oscil·la entre els 41 i el 72 metres quadrats. En total hi ha 8 habitatges d’una habitació, d’aproximadament uns 41 m2, 12 habitatges de dues habitacions, d’uns 52 m2, 1 habitatge de tres habitacions, d’uns 71 m2, i 1 habitatge adaptat de 71 m2 per a persones amb mobilitat reduïda.