Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre un nou període d’inscripcions per al cursos d'informàtica i Internet Els cursos tenen una durada de 16 hores i s’adrecen a majors de 16 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre un nou període d’inscripcions per al cursos d'informàtica i Internet

Els cursos tenen una durada de 16 hores i s’adrecen a majors de 16 anys.
Fins al pròxim dia 4 de gener de 2010, s’obre un nou període d'inscripcions per als cursos d'informàtica i Internet que ofereix el Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí. Els cursos disponibles corresponen al segon trimestre de la campanya de formació en noves tecnologies 2009-2010.

En aquest segon trimestre de la campanya 2009-10, que anirà de l’11 de gener fins al 18 de març de 2010, se seguiran oferint cursos dels nivells inicial i mig i d’altres una mica més avançats, com els de Writer (processador de textos), Calc (full de càlcul), Tractament d’imatges o Creació de pàgines web.

Tots els cursos tenen una durada de 16 hores, un cost de 5,20 €, i estan adreçats a tots els rubinencs i les rubinenques majors de 16 anys. Com sempre, hi haurà grups específics per a dones i per a majors de 60 anys i als cursos es treballa amb programari lliure. Els manuals dels cursos estan editats sota llicència Creative Commons i els trobareu a www.rubidigital.cat.

Per formalitzar les inscripcions, cal trucar al telèfon 902 07 66 15, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores (excepte els dies festius, i les vigílies de festius, només al matí).

Més informació.