Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la recollida de sol·licituds per optar als pisos de lloguer disponibles del c/ Pontevedra Els interessats poden presentar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge entre fins el 7 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre la recollida de sol·licituds per optar als pisos de lloguer disponibles del c/ Pontevedra

Els interessats poden presentar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge entre fins el 7 de febrer.
Des d'avui i fins el 7 de febrer, tots aquells ciutadans que vulguin optar a un dels pisos vacants de protecció oficial en règim de lloguer del c/ Pontevedra poden presentar la documentació requerida a l’Oficina Local d’Habitatge (c/ General Prim, 33-35, 4ª planta). Un cop recollides totes les sol·licituds, es publicaran les llistes provisionals i definitives i es realitzarà un sorteig públic per establir l’ordre de prelació per a les segons adjudicacions dels pisos que estiguin vacants.

La promoció del c/ Pontevedra consta de 39 habitatges d’1 o 2 habitacions, un d’ells adaptat, i de 39 places d’aparcament vinculades a aquests pisos. Els habitatges d’1 habitació, de 45 m2 aproximadament, estan destinats a persones soles o a parelles sense càrregues familiars. Els de 2 habitacions, d’uns 55 m2, estan adreçats a famílies amb un o dos fills al seu càrrec.

La durada del contacte d’arrendament és de 5 anys improrrogables. Els preus de lloguer oscil·len entre els 215 i els 281 euros, una quantitat a la qual cal afegir-hi la plaça d’aparcament si s’escau, la repercussió de l’IBI, la taxa d’escombraries i les despeses de la comunitat de propietaris (serveis de neteja i manteniment d’espais comunitaris i despeses de manteniment i/o reparació d’elements comuns –llum comunitari, ascensor, antena de TV, porter electrònic, administració de finques, etc–). En conseqüència, l’import mensual oscil·la entre els 317 i els 383 euros, aproximadament.

A l’hora de fer la sol·licitud, s’ha de presentar l’original i una fotocòpia del DNI del sol·licitant, l’imprès de sol·licitud i la declaració de responsabilitat (aquests dos últims documents estan a disposició dels usuaris a les oficines de PROURSA). En cas de declarar que s’està separat o divorciat, cal aportar la sentència de separació o divorci i el conveni regulador que s’hagi aprovat a la sentència.

Les persones sol·licitants admeses a qui no se’ls hagi adjudicat cap pis formaran part de la llista d’espera, que també s’ordenarà segons l’ordre establert al sorteig. Aquesta llista d’espera tindrà vigència fins a la següent convocatòria i servirà per cobrir les eventuals baixes que es produeixin entre els adjudicataris seleccionats.