Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les darreres obres de millora a diverses zones del barri El Pinar S’asfaltarà la zona d’aparcament de terra que comptarà amb unes 60 places senyalitzades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicien les darreres obres de millora a diverses zones del barri El Pinar

S’asfaltarà la zona d’aparcament de terra que comptarà amb unes 60 places senyalitzades.
La pròxima setmana s’iniciaran les darreres actuacions de les obres de millora al barri de El Pinar amb les quals s’haurà urbanitzat tota la zona, des de l’any 2011 quan van començar les primeres obres de remodelació que han permès una millora estructural de tot el barri.

En aquesta darrera fase, s’asfaltarà la zona d’aparcament al costat de la variant que uneix el barri amb Can Rosés, un espai de terra de 1.300 metres quadrats en el qual es crearan una seixantena de places d’aparcament degudament senyalitzades. A més, també es renovarà l’asfalt de la zona de la C-1413 pròxima al nou equipament del barri.

A més del paviment, també s’arranjaran completament els dos murs d’accés al barri per la C-1413 i un mur interior, amb una superfície total de 1.300 metres quadrats; es pintarà l’estació transformadora; i s’arranjaran zones enjardinades, entre d’altres actuacions menors.

Les obres, que començaran el 25 de novembre i estaran executades en un tres mesos aproximadament, tenen una inversió total prevista de 275.000 €.