Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí torna a la normalitat després del temporal La policia local de Rubí ha registrat més de 400 incidències provocades pels forts vents que a la ciutat han arribat aquest dissabte als 96 km/h.L'Ajuntament ha muntat un dispositiu de 70 persones que treballa des d'ahir dissabte per restablir la normalitat als carrers de la ciutat. Fecsa Endesa ha informat a l'Ajuntament de Rubí que ja s'ha normalitzat el subministrament elèctric a totes les cases, i a les 11 del matí només 7 clients encara no disposaven de llum. La brigada municipal treballa per obrir els 3 carrer pels quals encara no es pot circular: Agramunt, Espígol i Camprodon. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí torna a la normalitat després del temporal

La policia local de Rubí ha registrat més de 400 incidències provocades pels forts vents que a la ciutat han arribat aquest dissabte als 96 km/h.L'Ajuntament ha muntat un dispositiu de 70 persones que treballa des d'ahir dissabte per restablir la normalitat als carrers de la ciutat. Fecsa Endesa ha informat a l'Ajuntament de Rubí que ja s'ha normalitzat el subministrament elèctric a totes les cases, i a les 11 del matí només 7 clients encara no disposaven de llum. La brigada municipal treballa per obrir els 3 carrer pels quals encara no es pot circular: Agramunt, Espígol i Camprodon.

Durant tot el dia d'ahir la policia local de Rubí va fer més de 100 sortides per atendre les més de 400 incidències que van registrat com a conseqüència dels desperfectes provocats pels forts vents que, a Rubí, van arribar als 96 km/h entre les 11 del matí i l'1 del migdia. Majoritàriament aquestes sortides van estat relacionades amb la caiguda d'arbres i de cables elèctrics, i en menor proporció, per caigudes d'elements d'algunes façanes. <br />Fins la nit de dissabte s'havien comptabilitat un nombre aproximat de 400 arbres que han caigut a la ciutat, majoritàriament a les urbanitzacions, uns 350 enfront els 50 caiguts al nucli urbà. Durant el dia d'ahir es van tallar un total de 47 carrers a les urbanitzacions i 6 carrers al nucli urbà. Per restablir la normlitat, l'Ajuntament de Rubí ha muntat un contingent d'emergències format per unes 70 persones entre agents de la policia local i operaris de brigada i parcs i jardins. També s'ha muntat un dispositiu d'atenció ciutadana que ha contactat con tots els representants de les associacions de veïns de la ciutat per rebre i facilitar informació sobre l'estat del seu barri. L'Ajuntament obrirà, a partir de dilluns, una oficina per atendre i tramitar les reclamacions dels veïns afectat. Aquesta oficina s'intal·larà a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de Les Torres (Rambleta de Joan Miró) i estarà oberta de 8.30 a 14 h. Les urbanitzacions han estat les més afectades pels talls de llum al llarg de tot el dissabte. FECSA-ENDESA ha informat que els seus equips han treballat tota la nit per restablir el servei elèctric a tota la població i a les 11 del matí d'avui diumenge només 7 usuaris es trobaven encara sense llum.