Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí subscriu el projecte IMPAC-TEM La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora de la Dona, Maria Mas, ha participat a la presentació al Consell Comarcal del Vallès Occidental del projecte IMPAC-TEM dins la iniciativa EQUAL II. Aquesta iniciativa europea busca millorar les oportunitats d’ocupació en les PIMES de la comarca, en igualtat de condicions per a homes i dones. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí subscriu el projecte IMPAC-TEM

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora de la Dona, Maria Mas, ha participat a la presentació al Consell Comarcal del Vallès Occidental del projecte IMPAC-TEM dins la iniciativa EQUAL II. Aquesta iniciativa europea busca millorar les oportunitats d’ocupació en les PIMES de la comarca, en igualtat de condicions per a homes i dones.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora de la Dona, Maria Mas, ha participat a la presentació al Consell Comarcal del Vallès Occidental del projecte IMPAC-TEM dins la iniciativa EQUAL II. Aquesta iniciativa europea busca millorar les oportunitats d’ocupació en les PIMES de la comarca, en igualtat de condicions per a homes i dones.<br />En total 21 entitats han subscrit el projecte, amb validesa per al període del 2004-2007. La iniciativa pretén, entre altres, l’aproximació a 2.000 empreses per a fer una anàlisi de la realitat de les PIMEs, informació I sensibilització a 600 empreses, elaboració de plans d’adaptació per a empreses, flexibilitat horària, formació de treballadores i treballadors, etc.<br />Aquest projecte compta amb un pressupost de més de 2 milions d’euros, aportats per UAFSE (1.131.844 €), Servei d’Ocupació de Catalunya (60.000 €), Diputació de Barcelona (175.000 €), Institut Català de la Dona (60.000 €), Consell Comarcal del Vallès Occidental (30.000 €), Ajuntaments (611.127 €) i Agents Socials (195.716 €).