Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí sol·licita mesures per regular el trànsit a la C-1413a mentre s’arranja la llera de la riera El consistori ha demanat a la Direcció General de Carreteres que els semàfors provisionals que s’han instal·lat en aquesta via permetin l’alternança de pas dels vehicles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí sol·licita mesures per regular el trànsit a la C-1413a mentre s’arranja la llera de la riera

El consistori ha demanat a la Direcció General de Carreteres que els semàfors provisionals que s’han instal·lat en aquesta via permetin l’alternança de pas dels vehicles.
L’Ajuntament de Rubí ha sol·licitat a la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya que els semàfors que s’han instal·lat provisionalment a la carretera C-1413a mentre durin les obres d’arranjament de la llera de la riera s’alternin per tal de permetre el pas de vehicles tant en sentit Molins de Rei com en sentit Sabadell.

I és que, com a conseqüència de l’ esllavissada que es va produir dimarts al marge esquerra de la llera de la riera, s’ha hagut de tallar un dels carrils d’aquesta via, permetent només el pas de vehicles en sentit Molins de Rei.

Actualment, els que es volen dirigir cap a Sabadell són desviats pel centre de Rubí, amb els inconvenients que això comporta: un increment del volum de trànsit pel centre de la població, on hi ha instaurada l’illa de vianants; el pas de vehicles pesants pel carrer d’Edison, una via que està limitada a vehicles amb un pes màxim de 3.500 kg; i la desaparició temporal d’algunes parades d’autobús, com la de l’Escardívol de la L3 de l’autobús urbà i les que estan ubicades a la C-1413a i a la carretera de Terrassa de l’autobús interurbà.

A banda de l’alternança dels semàfors, el consistori també reclama a la Direcció General de Carreteres que col·loqui cartells informatius de les afectacions de les obres.