Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí presentarà al Barcelona Meeting Point el futur complex del Rubí+D L'Ajuntament, que participa per primera vegada al Saló Immobiliari, mostrarà el projecte de remodelació de la zona per a usos comercials, lúdics, hotelers i de serveis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí presentarà al Barcelona Meeting Point el futur complex del Rubí+D

L'Ajuntament, que participa per primera vegada al Saló Immobiliari, mostrarà el projecte de remodelació de la zona per a usos comercials, lúdics, hotelers i de serveis.

Entre els dies 25 i 30 d’octubre, se celebra a Barcelona el 9è Saló Immobiliari Internacional i Simposi Barcelona Meeting Point. Enguany, per primera vegada, Rubí participarà amb la voluntat de presentar el futur projecte de remodelació de la zona del Rubí + D als inversors que puguin estar interessats en convertir aquesta zona en un nou espai d’atracció per als rubinencs. Un espai on es preveu la construcció d’un complex plurifuncional que aglutini diversitat d’usos comercials, lúdics, hotelers i de serveis, necessaris per a la població i el desenvolupament econòmic de la ciutat.<br /><br />Aquest nou complex ocuparia una superfície superior a 1 hectàrea i tindria un sostre edificable de prop de 50 mil metres quadrats, on s’inclouria un aparcament soterrat de 22.600 m2 per a més de 700 vehicles (actualment a l’espai del Rubí + D hi aparquen uns 350 vehicles) i una estació d’autobusos. La zona destinada a espais comercials i recreatius tindria uns 12000 m2 i més de 10000 m2 destinats a espais empresarials i serveis de restauració i hotal.<br /><br />L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha explicat que “es tracta d’una proposta resultant d’un estudi urbanístic que s’ha fet sobre aquest espai perquè els inversors coneguin el projecte i quan s’obri el concurs la gent hagi estudiat aquesta idea”. L’alcaldessa també ha explicat que el projecte preveu arrenglar totes les vores de la riera convertint-les en zones verdes, amb un passera que connectaria la nova zona del Rubí+D amb el barri de Can Fatjó. Carme García ha avançat que es preveu iniciar les obres de construcció de la zona cap al 2007.<br /><br />Per altra banda, la regidora de Promoció de la Ciutat, Maria Mas, ha aclarit que es tracta d’un projecte segons les capacitats i els volums que hi caben en aquest espai però que es tracta d’una idea general del que hi podria anar i que l’estructura final de l’edifici encara no està decidit.