Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí participa als premis de Medi Ambient de la Diputació L'Ajuntament de Rubí ha presentat un pla de millora de l'enllumenat públic. El lliurament de premis és el 19 de juny a Sitges. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí participa als premis de Medi Ambient de la Diputació

L'Ajuntament de Rubí ha presentat un pla de millora de l'enllumenat públic. El lliurament de premis és el 19 de juny a Sitges.
Rubí és un dels municipis que opten als Premis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona després de presentar a concurs un projecte d’adequació de l’enllumenat públic, a la categoria “Millor iniciativa local d'estalvi d'energia 2007”. En la seva categoria (C) Rubí competirà amb el Consell Comarcal d'Osona i els municipis de Granollers, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Vilanova i la Geltrú. El lliurament dels premis tindrà lloc al municipi de Sitges el dia 19 de juny. El pla d’adequació de l’enllumenat públic (PAEP) de Rubí té per objectiu principal fomentar l’estalvi energètic arreu de la ciutat. Per tal d’aconseguir una millora en el rendiment de les instal•lacions, aquest projecte inclou la substitució de 1743 llumeneres, la instal•lació de 69 unitats d’estabilitzadors–reductors de flux i la substitució de 381 làmpades de vapor de mercuri per vapor de sodi d’alta pressió.

Més informació