Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, en fase d'alerta per risc de nevada La previsió de nevades en cotes baixes ha fet que l'Ajuntament de Rubí activi la fase d'alerta fins el pròxim dimecres, 19 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, en fase d'alerta per risc de nevada

La previsió de nevades en cotes baixes ha fet que l'Ajuntament de Rubí activi la fase d'alerta fins el pròxim dimecres, 19 de desembre.
Rubí entra en fase d’alerta per risc de nevada, segons la previsió meteorològica que indica la possibilitat de nevada a partir d’entre 300 i 500 metres d’alçada.

El punt més alt de Rubí, situat a la urbanització de Castellnou, està a 389 metres. Per aquest motiu, des del servei de Protecció Civil s’ha posat a punt tots els mitjans i recursos humans necessaris per prevenir al màxim els possibles efectes d’una nevada al municipi. En aquests moments està preparat el dispositiu per llençar sal a les carreteres i urbanitzacions en cas de que sigui necessari. Es tracta de 60 tones de sal, 15 sacs de sal d’1 m3 i 120 sacs de 25 kg. Aquesta és una mesura que forma part del pla d’actuació municipal que es posa en marxa cada any coincidint amb l’arribada de major fred durant l’ hivern i, per tant, del període amb major risc d’emergència.

Està previst que aquesta fase d’alerta acabi el pròxim dimecres, 19 de desembre. Els problemes principals que comporta una nevada són de mobilitat, per aquest motiu l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè estigui permanentment informada sobre el servei meteorològic, el trànsit i les mesures que cap adoptar de prevenció, tant a casa com al vehicle.

Més informació.