Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí commemora el Dia de la Dona Treballadora Més d'un centenar de rubinencs i rubinenques s'han concentrat aquest migdia a la plaça Pere Aguilera per escoltar la lectura del manifest i participiar a un vermut popular. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí commemora el Dia de la Dona Treballadora

Més d'un centenar de rubinencs i rubinenques s'han concentrat aquest migdia a la plaça Pere Aguilera per escoltar la lectura del manifest i participiar a un vermut popular.
Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest migdia a la plaça Pere Aguilera per commemorar el Dia de la Dona Treballadora que se celebra avui dimecres, 8 de març.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Rubí, Carme García, i els representants dels diferents grups polítics de Rubí han participat a l’acte de lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona Treballadora i, a continuació, s’ha donat pas a un vermut popular a la mateixa plaça per a tots els i les assistents.

Abans de la celebració d’aquest acte, l’alcaldessa, Carme García, i la regidora de la Dona, Maria Mas, han rebut a la Sala de Plens les 43 dones que han participat enguany a la 2a edició de l’activitat “Les dones entrem a l’Ajuntament”, una visita guiada per les diferents dependències de l’Ajuntament per conèixer el funcionament d’aquest consistori. L’any passat aquesta activitat va comptar amb la participació d’una quinzena de dones.

Els actes previstos per avui finalitzaran aquesta tarda, a les 18h, amb un col·loqui berenar a càrrec de l'alcaldessa de Rubí i presidenta de la Comissió d'Igualtat de la FMC, Carme García. El col·loqui, anomenat “Serveis municipals vers la igualtat de gènere” tindrà lloc a la seu del PSC a Rubí (c. Cal Príncep, 5).

Més informació