Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Centre Comercial i la Federació de Comerciants i Gremis de Rubí, nous col·laboradors del Servei Local de Català Les entitats s’han compromès a complir la Llei de política lingüística. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Centre Comercial i la Federació de Comerciants i Gremis de Rubí, nous col·laboradors del Servei Local de Català

Les entitats s’han compromès a complir la Llei de política lingüística.
El Servei Local de Català de Rubí ha signat nous acords de col·laboració amb Rubí Centre Comercial i la Federació de Comerciants i Gremis de Rubí.

Amb aquest acord de col·laboració, el SLC es compromet a informar els associats de les dues associacions dels apartats de la Llei 1/1998, de política lingüística, més relacionats amb els establiments del món socioeconòmic.

El SLC de Rubí també facilitarà el lèxic Català a la carta als bars i restaurants associats i altres lèxics i materials específics de què disposi (vocabulari de joieria, d’electrodomèstics, de pastisseria, de fruita, de verdures, etc.). A més, les dues associacions gaudiran de matrícula preferent als cursos generals de català. Per la seva banda, les dues associacions es comprometen a complir les responsabilitats lingüístiques que marca la Llei de política lingüística, a aprofitar els recursos que el SLC de Rubí posi al seu abast i a fer-ne difusió entre els seus associats.