Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reversibles i The Ewan’s actuaran en el segon concert del concurs aRubitown Aquest cap de setmana comencen els acústics de la tercera eliminatòria, amb els grups Límite i Nort. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reversibles i The Ewan’s actuaran en el segon concert del concurs aRubitown

Aquest cap de setmana comencen els acústics de la tercera eliminatòria, amb els grups Límite i Nort.
Reversibles i The Ewan’s seran els dos grups protagonistes en el segon concert del concurs musical aRubitown. Després de gravar els seus acústics a l’Espona i a l’Era de Ca n’Oriol, respectivament, les dues formacions actuaran aquest divendres, 12 d’abril. Els concerts tindran lloc a l’Espai Jove Torre Bassas a partir de les 19:30h.

Dilluns es va obrir el període per poder votar els dos acústics. Els vídeos es podran veure a la pàgina de Facebook de Rubí Jove i es podran votar fins el proper dijous a les 23:59h.

Tercera eliminatòria
D’altra banda, aquest mateix cap de setmana començaran les gravacions dels acústics dels dos grups participants en la tercera eliminatòria. Aquest dissabte, a les 17h a la Torre Bassas, actuarà el grup Límite. Per la seva banda, Nort tocarà a la plaça Figueres el proper dissabte dia 13 d’abril, a les 11h. Els dos grups protagonitzaran el tercer concert del concurs, que se celebrarà el divendres, 19 d’abril.