Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restringit el pas de camions amb una longitud superior als 12 metres pel camí d’Ullastrell El consistori s’ha tornat a reunir amb responsables de la Generalitat i de l’empresa TMA Grupo Sánchez per parlar de Can Carreras. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Restringit el pas de camions amb una longitud superior als 12 metres pel camí d’Ullastrell

El consistori s’ha tornat a reunir amb responsables de la Generalitat i de l’empresa TMA Grupo Sánchez per parlar de Can Carreras.
Des del 16 de juliol, l’Ajuntament de Rubí ha restringit el pas de camions amb una longitud superior als 12 metres pel camí d’Ullastrell. Amb aquesta mesura, el consistori pretén regular i equilibrar l’ús que els diferents usuaris (turismes, autocars escolars, autobusos urbans i vehicles de gran tonatge) fan d’aquesta via i, d’aquesta manera, prevenir accidents.

Per tal d’atendre certes excepcions de subministrament i de serveis a les urbanitzacions de la zona oest de la ciutat i a les empreses ubicades al camí d’Ullastrell, es mantindrà una línia d’autoritzacions per a la circulació de vehicles que superin aquesta longitud. Aquestes autoritzacions tindran un caràcter d’excepcionalitat i hauran de ser justificades, sempre que no es pugui dur a terme aquest tipus de transport en un camió de dimensions inferiors.

Les autoritzacions de pas es podran sol·licitar a l’Oficina d’ocupacions de l’espai públic, de 9:00h a 13:00h. Fora de l’horari d’atenció al públic es podran adreçar a la Policia Local.

Nova reunió
La setmana passada, membres de l’Ajuntament de Rubí es van reunir amb responsables de la Generalitat de Catalunya i de l’empresa Tecnología Medio Ambiente Grupo F. Sánchez SL, que exerceix l’activitat de planta d’ensacat de compost a Can Carreras.

Durant la trobada, el consistori va mantenir la mateixa posició que fins ara, defensant el tancament de Can Carreras i l’habilitació d’un dipòsit de bales inertitzades a Can Balasc, de manera que la primera instal·lació es clausurés quan entrés en funcionament la segona.

Segons el regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, “sembla que la Generalitat està en sintonia amb la nostra petició”. El regidor ha explicat que “l’Ajuntament vol ser decisiu en el procés d’aprovació d’aquest pla especial urbanístic que s’està tramitant des de la Generalitat de Catalunya, perquè no passi el mateix que ha succeït a Can Carreras, perquè les coses es facin bé i no es produeixin els problemes mediambientals que hem tingut”.