Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representats dels municipis afectats per l’enllaç entre l’AP-7 i l’A-2 visiten les obres in situ Les obres es van reprendre arran de la darrera reunió dels representants municipals amb el Ministeri de Foment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Representats dels municipis afectats per l’enllaç entre l’AP-7 i l’A-2 visiten les obres in situ

Les obres es van reprendre arran de la darrera reunió dels representants municipals amb el Ministeri de Foment.
La regidora de Serveis a les persones, Ana Ma. Martínez, amb la resta de representants dels municipis afectats per les obres de l’enllaç de l’AP7 i l’A2 van visitar la setmana passada el desenvolupament d’aquestes obres, suspeses el passat estiu i tornades a reprendre aquest mateix mes, després de la reunió que els representants municipals van mantenir amb el Ministeri de Foment per demanar la reconsideració d’aquesta suspensió. Tot i l’inici de les obres, la comissió que es va crear arran de la seva suspensió es mantindrà activa mentre durin les obres.

A la visita a les obres també van assistit alcaldes, alcaldesses i representants dels Ajuntaments de Castellbisbal, Palleja, Sant Andreu de la Barca, El Papiol, Corbera de Llobregat, Terrassa i Sant Cugat del Vallès; així com un representants de la demarcació de Catalunya del Ministeri de Foment, que va explicar el seu desenvolupament als participants en la visita.

Actualment, un cop finalitzats els treballs d’instal·lació del calaix metàl·lic inferior del viaducte, ja s’ha començat a construir el tauler superior de formigó del pont, que tindrà una superfície d’uns 850 metres i que travessarà l’A-2, dos rius i sis línies d’Adif. Aquest enllaç entre l'autovia A-2 i l’autopista AP-7, a l'alçada de Castellbisbal permetrà la connexió directa de les dues vies i està previst que sigui utilitzada per una mitjana de 40.000 vehicles al dia.