Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recta final de les obres de la nova zona esportiva municipal del 25 de setembre i el seu entorn La inauguració del nou complex esportiu gestionat per Duet Sports coincidirà amb la commemoració del 48è aniversari de la riada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Recta final de les obres de la nova zona esportiva municipal del 25 de setembre i el seu entorn

La inauguració del nou complex esportiu gestionat per Duet Sports coincidirà amb la commemoració del 48è aniversari de la riada.
En la fase final de construcció de la nova zona esportiva municipal que gestionarà Duet Sports al barri 25 de Setembre, s’han iniciat els treballs de millora de l’entorn. Actuacions que afecten la pista poliesportiva i la zona infantil del parc de la Pau i la Natura i els accessos al centre esportiu pel carrer Edison.

Es tracta d’una actuació compromesa amb l’empresa Duet que també finança la substitució dels 168 metres lineals de tanca que envolten la pista poliesportiva pròxima. Al parc infantil, de 615 metres quadrats, ja s’han instal·lat nous jocs adequats per infants de diferents edats, així com una tanca que l’envolta per garantir la seguretat dels nens i nenes.

La data prevista per a la inauguració de la nova zona esportiva és el 25 de setembre, dia que es commemora el 48è aniversari de la riada que l’any 1962 va provocar la mort de centenars de rubinencs i que va donar nom al barri on es construeix el complex de Duet.