Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Radio Rubí, 25 anys al teu costat Ràdio Rubí ha apostat per un ampli ventall de continguts radiofònics per a la nova temporada 2004-05. Aquest mitjà local pioner a Catalunya, ha presentat la seva nova programació al Castell-Ecomuseu Urbà, basada en la música, la informació, els esports, la participació d’entitats i grups municipals, la cultura tradicional catalana, l’humor, el debat, el cinema i la solidaritat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Radio Rubí, 25 anys al teu costat

Ràdio Rubí ha apostat per un ampli ventall de continguts radiofònics per a la nova temporada 2004-05. Aquest mitjà local pioner a Catalunya, ha presentat la seva nova programació al Castell-Ecomuseu Urbà, basada en la música, la informació, els esports, la participació d’entitats i grups municipals, la cultura tradicional catalana, l’humor, el debat, el cinema i la solidaritat.

L’acte de presentació, presidit per l’alcaldessa de Rubí, Carme García, va comptar amb elements originals on el personal de l’emissora va convertir-se durant 1 hora en veritables actors.<br /><br />En un auditori del Castell ple, representants de diverses entitats culturals, esportives, formacions polítiques i representants veïnals, van assistir atents a les novetats de la nova programació que s’estrena el pròxim 4 d’octubre. Novetats pel que fa l’oferta musical, increment de l’espai d’informació i entreteniment en el magazine matinal “la vida continua”, presència d’informació esportiva i pluralitat de formats en l’oferta informativa de l’emissora.<br /><br />L’alcaldessa va adreçar-se als assistents qualificant la nova programació d’oferta amb vocació de “fer ciutat”, amb continguts variats i amens per a tothom, i amb la voluntat de ser una eina de comunicació entre el teixit associatiu i comercial de Rubí. <br /><br />Carme García també va recordar la trajectòria viscuda per l’emissora, des de la primera emissió realitzada per aquesta ràdio en 1979, fins el reconeixement atorgat per institucions publiques i privades. Però per a l’alcaldessa, el millor premi consisteix en què, després de 25 anys de la seva posada en marxa, “existeixi encara la voluntat de servir de canal de comunicació entre els ciutadans de Rubí”. I va qualificar l’emissora “de primera línia, que sovint fa d’ambaixadora de la ciutat, amb prestigi i plenament consolidada”.