Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Associació de Catalunya lliura una menció d’honor al rubinenc Josep Puigventós El conductor del programa de Ràdio Rubí Ara i sempre ha recollit el guardó durant l’acte de lliurament de la 14a edició dels premis https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Associació de Catalunya lliura una menció d’honor al rubinenc Josep Puigventós

El conductor del programa de Ràdio Rubí Ara i sempre ha recollit el guardó durant l’acte de lliurament de la 14a edició dels premis
El col·laborador de Ràdio Rubí Josep Puigventós ha rebut una de les cinc mencions d’honor que s’han lliurat aquest dijous a Barcelona en el marc dels Premis Ràdio Associació. El rubinenc, que dirigeix i presenta el programa Ara i sempre a l’emissora local des del 1980, ha estat reconegut en aquesta 14a edició dels guardons “per haver desenvolupat i enaltit d’una manera documentada i constant el món del sardanisme per mitjà de més de 1.500 emissions radiofòniques a Ràdio Rubí”.

Ara i sempre, un programa d’informació sardanista que inclou agenda, notícies i novetats discogràfiques, entre d’altres continguts, és el més veterà de Ràdio Rubí i de tota la ràdio municipal de Catalunya. El primer programa d’informació sardanista de l’emissora municipal es va emetre el febrer de 1980. Aleshores, l’espai s’anomenava Sardanes a Rubí i tenia una durada de 15 minuts –en aquella època, la programació de Ràdio Rubí només era de 3 hores diàries, de dilluns a divendres–. A mesura que l’emissora es va anar consolidant, es va anar ampliant la seva franja horària i el programa es va començar a emetre els diumenges de 10 a 11 h i va canviar el seu nom per l’actual Ara i sempre.

A banda de Puigventós, en aquesta 14a edició dels Premis Ràdio Associació també han estat guardonats Francesc Mauri (millor professional), el programa de RAC1 Cap per Avall (millor programa d’innovació), el programa El foraster, de TV3 (Guardó audiovisual “1924”), l’Especial Diada Nacional de Catalunya, de Catalunya Ràdio (premi al millor programa en l’apartat de ràdio nacional) i El Fanalet, de Montcada Ràdio (premi al millor programa en l’apartat de ràdio local), entre d'altres.