Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRIMER CLUB DE LECTURA FÀCIL A LA BIBILIOTECA MUNICIPAL Per primera vegada, la Biblioteca Mestre Martí Tauler ha creat un Club de Lectura Fàcil, que s’inicia el divendres 21 de gener, amb l’objectiu d’estimular la lectura en persones que presenten dificultats de comprensió de la llengua catalana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

PRIMER CLUB DE LECTURA FÀCIL A LA BIBILIOTECA MUNICIPAL

Per primera vegada, la Biblioteca Mestre Martí Tauler ha creat un Club de Lectura Fàcil, que s’inicia el divendres 21 de gener, amb l’objectiu d’estimular la lectura en persones que presenten dificultats de comprensió de la llengua catalana.

El Club de Lectura Fàcil es basa en una sèrie de reunions periòdiques, coordinades per professionals, en les que es llegeixen llibres adaptats a les normes de Lectura Fàcil definides per la IFLA (Federació Internacional d’Associacions de Llibreries). Aquests llibres estan pensats com a eines d’estudi en els nivells inicials de la llengua catalana i també responen als criteris marcats per l’Associació Lectura Fàcil, amb seu a Barcelona.<br />Traslladant aquesta iniciativa a Rubí, es pretén, entre altres qüestions, enriquir culturalment les persones que hi participen, facilitar la seva integració i fomentar el diàleg. El primer llibre d’aquestes característiques que es llegirà a la Biblioteca Municipal de Rubí és “Coneixes Barcelona?”. Es tracta d’una guia urbana presentada pel Servei de Llengua Catalana de la Universitat de Barcelona i publicada per l'Editorial Mediterrània. <br />Les sessions tindran lloc a la Biblioteca el tercer divendres de cada mes, a les 20h. Els interessats poden adreçar-se a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, carrer Joaquim Blume s/n (Compelx Cultural Escardívol), per emplenar la butlleta d’inscripció gratuïta, o bé trucar al telèfon 93 699 84 53.