Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per tots sants, el servei especial de bus fins al cementiri serà gratuït El cementiri municipal amplia l’horari de visita durant tota aquesta setmana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Per tots sants, el servei especial de bus fins al cementiri serà gratuït

El cementiri municipal amplia l’horari de visita durant tota aquesta setmana.
Tots els ciutadans i ciutadanes que utilitzin el servei especial de bus urbà per dirigir-se al cementiri municipal per Tots Sants, el dissabte 1 de novembre i el diumenge 2 de novembre (al matí) ho faran de forma gratuïta.

Aquesta gratuïtat del trajecte s’aplica per primera vegada a Rubí de forma exclusiva en el servei de reforç extraordinari que es posa en marxa amb motiu d’aquesta festivitat i que connecta la plaça Pearson amb el cementiri, i viceversa.

Durant el dissabte,1 de novembre, la freqüència de pas del bus serà de 15 minuts entre les 8.45 h i les 18.15 h. Pel que fa a diumenge, 2 de novembre, la freqüència de pas serà de 30 minuts en horari de matí, de 8.45 a 14 h.

En sentit cementiri, les parades són: Rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, ctra. de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), Zamenhoff, Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri.

En sentit centre, les parades són: cementiri, Can Rosés industrial, ctra. 1413a, Bailén, Sardana, Pau Claris, Cadmo, Ajuntament de Rubí, Doctor Guardiet, Maximí Fornés, Sant Joan, Espoz i Mina i Doctor Pearson.

S’amplia l’horari del cementiri

Com cada any, el cementiri municipal amplia el seu horari de visita entre el dilluns, 27 d’octubre, i el dissabte, 1 de novembre. D’aquesta manera, durant tota la setmana el cementiri obrirà les seves portes en horari de 9 a 18 h de forma ininterrompuda i s’ambientarà la jornada amb música religiosa i sacra.

A partir de diumenge, 2 de novembre, el cementiri recuperarà el seu horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 12 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h).

Per altra banda, la missa de difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat, enguany no es farà per la coincidència d’aquesta celebració amb les cerimònies previstes al llarg del matí de diumenge a la mateixa parròquia.