Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Nadal tornen les nadales digitals El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí vol engrescar la ciutadania a fer ús del servei d’enviament de nadales digitals, amb l’arribada de les festes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Per Nadal tornen les nadales digitals

El Comissionat per a la Societat de la Informació de l’Ajuntament de Rubí vol engrescar la ciutadania a fer ús del servei d’enviament de nadales digitals, amb l’arribada de les festes.
El proper 14 de desembre, el servei d’enviament de nadales digitals estarà al abast de tothom al web de rubidigital. Amb aquest nou servei tots els ciutadans i les ciutadanes de Rubí que desitgen felicitar el Nadal o donar la benvinguda a l'any 2010 via digital, podran fer unes nadales divertides, originals i personalitzades.

Així doncs, des del web Nadales digitals, trobaran un espai on poder confeccionar la seva nadala de manera personalitzada, ja que hi haurà diferents elements amb motius nadalencs que poder col·locar com vulguin sobre un paisatge, es poden escollir fins a quatre, o si ho prefereixen, inserir una imatge personalitzada o posar un color de fons, escriure el text i enviar la nadala a tants destinataris com desitgin, tot en tant sols tres passos. Un recurs gratuït i per a tothom.