Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres d'ampliació al cementiri municipal L'Ajuntament de Rubí ampliarà aquest equipament amb la construcció de 850 nous nínxols per cobrir les necessitats per als pròxims 5 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obres d'ampliació al cementiri municipal

L'Ajuntament de Rubí ampliarà aquest equipament amb la construcció de 850 nous nínxols per cobrir les necessitats per als pròxims 5 anys.
L’Ajuntament de Rubí ampliarà el cementiri municipal per fer front a les necessitats per als pròxims 5 anys. Està previst construir 850 nous nínxols que es contemplen al projecte bàsic, un estudi que ha tingut en compte tant la tendència actual de mortalitat a Rubí (una mitjana de 380 defuncions i 170 nous nínxols l’any); com la taxa d’incineració del 14 % que hi ha en aquests moments a la ciutat.

Actualment, aquest equipamient té unes 6500 sepultures però és necessària una ampliació per poder cobrir la demanda en els pròxims anys. Aquesta ampliació a curt termini es defineix a un projecte bàsic que preveu la capacitat necessària que haurà de tenir aquest equipament d'aquí a 30 anys.

Més informació