Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obre les seves portes el nou telecentre de l'Ateneu El passat divendres dia 10 de desembre va tenir lloc la inauguració del rehabilitat espai de l'Ateneu Municipal, entre les actuacions d'adequació del qual també ha tingut lloc la remodelació del telecentre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obre les seves portes el nou telecentre de l'Ateneu

El passat divendres dia 10 de desembre va tenir lloc la inauguració del rehabilitat espai de l'Ateneu Municipal, entre les actuacions d'adequació del qual també ha tingut lloc la remodelació del telecentre.
Abans de la rehabilitació el telecentre es trobava al despatx del costat de la porta d’entrada, compartint l’espai amb l’entitat gestora de l'equipament. Actualment el telecentre s'ha ubicat on fins ara hi havia la cafeteria. Amb aquest nou emplaçament el telecentre podrà donar un servei de més qualitat atès que ha guanyat en amplitud com en connectivitat. A més, aprofitant l'avinentesa s'han adquirit nous ordinadors de darrera generació que cobreixen les necessitats bàsiques del telecentre.

El telecentre de l'Ateneu, com ja existia anteriorment, seguirà oferint una xarxa sense fils (Wifi) aquest servei també estarà disponible per la resta de l'edifici i per tots els usuaris i usuàries que vinguin amb el seu portàtil i vulguin connectar-se. No obstant això, serà un requisit registrar-se per tenir accés a la xarxa sense fils.

Com en la resta de telecentres de la ciutat el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí també ha programat per aquest proper trimestre de l'any 2011 alguns tallers i píndoles formatives que ampliarem de cara el segon trimestre.

Les píndoles formatives d’aquest nou trimestre que oferirem a l’Ateneu seràn: Utilitza el teu mòbil els dies 26 de gener, 22 de febrer i 30 de març a les 17 h i tenen un preu de 2€. Per formalitzar la inscripció cal que us poseu en contacte amb el Comissionat per a la Societat de la Informació de 'Ajuntament de Rubí També s'han programat dos tallers de Recursos lingüístics en línia pels dies 21 de febrer i 29 de març a les 18 h. A banda d’aquest tallers, a www.rubidigital.cat/agenda anireu trobant les activitats formatives actualitzades de l’Ateneu i de la resta de telecentres de Rubí.