Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les preinscripcions per a la propera edició del programa SEFED Les sessions, que s’iniciaran el 19 de juny, permetran obtenir un certificat de professionalitat en Activitats i gestió administrativa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les preinscripcions per a la propera edició del programa SEFED

Les sessions, que s’iniciaran el 19 de juny, permetran obtenir un certificat de professionalitat en Activitats i gestió administrativa
Les persones interessades en el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) que ofereix l’Ajuntament de Rubí a través del Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) ja poden formalitzar la preinscripció a través del web www.impes.cat o presencialment a l’Oficina de Formació situada a l’edifici Rubí+D.

El programa SEFED, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, és un projecte de formació professional ocupacional que té com a objectiu qualificar professionalment persones en el camp de l’administració i la gestió empresarial. La seva particularitat és que es basa en una metodologia de simulació d’empreses que permet als alumnes experimentar de forma absolutament pràctica els coneixements que van adquirint durant el curs.

El projecte es va implantar a Rubí el 2002 i cada any se’n fan dues edicions, amb una participació total de 60 alumnes que, un cop superat el curs, obtenen un certificat de professionalitat de nivell II en Activitats de gestió administrativa. Durant el curs, aquestes persones treballen per a l’empresa fictícia Rubinetti, dedicada a la comercialització d’aixetes i complements de bany.

Per poder-se inscriure al programa SEFED, cal tenir un mínim de 16 anys, estar apuntat com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya, i tenir el Graduat d’ESO, el Graduat Escolar o equivalent, o bé superar les proves de nivell corresponents.

Durant aquest mes de maig, el SIO està duent a terme la preinscripció i la selecció d’alumnes per a la propera edició del programa. Les classes s’iniciaran el proper 19 de juny i finalitzaran el 19 de desembre d’aquest any. El seu horari serà, de dilluns a divendres, de 8 h a 14 h.

Les empreses interessades a acollir alumnes del projecte en pràctiques en el sector de l’administració es poden posar en contacte amb el SIO a través del telèfon 93 581 39 00.