Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a participar als Clubs de lectura que ofereix la Biblioteca de Rubí Entre els mesos d’octubre i juny, les persones interessades en compartir lectures en català, castellà o anglès es trobaran regularment a l’equipament municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obertes les inscripcions per a participar als Clubs de lectura que ofereix la Biblioteca de Rubí

Entre els mesos d’octubre i juny, les persones interessades en compartir lectures en català, castellà o anglès es trobaran regularment a l’equipament municipal
La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí ha obert aquest dilluns les inscripcions per a apuntar-se a algun dels Clubs de lectura que es duran a terme al llarg d’aquest curs 2014-2015 a l’equipament cultural del c/ Aribau. Les inscripcions es poden fer fins el 27 de setembre a la mateixa Biblioteca.

Els Clubs de lectura són trobades regulars de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses, que es duen a terme entre els mesos d’octubre i juny. La Biblioteca de Rubí ofereix diversos tipus de clubs: de lectura fàcil, en català, en castellà i en anglès, així com grups de conversa en català (Xerrem) o en anglès (Let’s talk, Rubí!).

Els Clubs de lectura estan guiats per un conductor. Cada club es reuneix en sessions setmanals o mensuals, d’una durada aproximada d’una hora, en les quals es tracta una lectura llegida durant el mes anterior. Els llibres es deixen en préstec fins a la trobada següent. El nombre de places es limita a 20 persones, excepte en els clubs d’anglès, que tenen una capacitat de 15 persones.

Les persones inscrites poden participar en un Club de lectura durant dos anys, excepte en aquells en què no hi ha llista d’espera, que permeten allargar el temps de permanència.

En cas d’absència, cal notificar-ho
Durant un curs es pot faltar com a màxim a dues sessions sense justificació i, quan es preveu no poder assistir-hi, cal avisar prèviament a la persona de contacte de la Biblioteca. Aquelles persones que, reiteradament, no assisteixen a les sessions i no avisen amb antelació són donades de baixa per, d’aquesta manera, poder facilitar l’entrada al club a les persones que estan a la llista d’espera.

Des de la Biblioteca Mestre Martí Tauler també es recorda la importància de retornar els llibres en la data marcada, ja que es pot donar el cas que un altre Club de lectura d’una altra biblioteca estigui esperant aquests exemplars.