Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la preinscripció a l'Espai Creixença per al curs 2012-2013 L’oferta va adreçada als infants menors de 3 anys no escolaritzats, amb una oferta de 30 places per aquest curs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Oberta la preinscripció a l'Espai Creixença per al curs 2012-2013

L’oferta va adreçada als infants menors de 3 anys no escolaritzats, amb una oferta de 30 places per aquest curs

Fins el 28 de setembre es poden presentar les sol·licituds de preinscripció a l’Espai Creixença per al curs 2012-13, a l’Escola Bressol Municipal La Bruna.

En total s’ofereixen 30 places en aquest espai:

● 14 places vacants per a lactants (0 a 8 mesos)
● 16 places vacants per a no lactants (9 mesos a 3 anys)

Les mares i els pares interessats en inscriure els seus fills poden presentar les sol·licituds a l’escola bressol municipal La Bruna (c. Calderon de la Barca, 4), en horari de 9 a 14 hores. Per a més informació, trucar al 93 588 77 06.

L’1 d’octubre es publicaran les llistes provisionals. A continuació, els dies 2 i 3 d’octubre es podran presentar possibles reclamacions i les llistes definitives d’admesos es publicaran el 5 d’octubre. La matriculació a l’Espai Creixença es farà del 8 a l’11 d’octubre.

L’espai Creixença està adreçat a infants menors de tres anys d’edat no escolaritzats. Els infants podran jugar entre ells, i amb les seves famílies. Es relacionaran en un espai lúdic, acollidor i agradable, compartint diverses situacions de joc. En definitiva és un espai motivador per experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats.