Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou butlletí electrònic La nova eina del Comissionat per a la Societat de la Informació ofereix a tot el teixit associatiu i empresarial de la ciutat un nou recurs de comunicació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nou butlletí electrònic

La nova eina del Comissionat per a la Societat de la Informació ofereix a tot el teixit associatiu i empresarial de la ciutat un nou recurs de comunicació.
El Comissionat per a la Societat de la Informació ha treballat aquests darrers mesos per oferir una nova eina, el butlletí electrònic. El butlletí electrònic està adreçat a les entitats, comerços i pimes de la ciutat.

Amb la implementació d'aquesta nova eina el Comissionat per a la Societat de la Informació ofereix a tot el teixit associatiu i empresarial de la ciutat un nou recurs que facilitarà la seva gestió diària i agilitzarà el procés de comunicació amb els associats i amb els clients.

El butlletí dóna la possibilitat d'utilitzar una plantilla que ve per defecte o en cas contrari inserir mitjançant codi HTML una plantilla dissenyada prèviament amb algun dels molts programes que hi ha al mercat.

Les característiques principals del butlletí electrònic són:
 • Obtenir i gestionar informes de lectura del butlletí, saber quina notícia ha sigut la més llegida, quants clics s'han fet a un bàner.
 • Possibilitat de personalitzar el butlletí per a cadascun dels usuaris.
 • Vinculació de l'apartat de notícies i de l'agenda en el cas que l'entitat tingui el web amb el gestor del Comissionat.
 • Gestió de múltiples butlletins.
 • Editora de notícies pròpia de Houdini Butlletins que permet introduir i administrar els continguts que seran a la nostra disposició en el moment de la creació del butlletí.
 • Creació i enviament de butlletins a través d’un entorn de creació visual i molt intuïtiu.
 • Sistema de plantilles que permet donar llibertat als dissenyadors gràfics. L’eina s’adapta al disseny.
 • Gestió de subscriptors per a cadascun dels butlletins. Permet importar els usuaris des d’altres bases de dades.
 • Fiabilitat en l’enviament i generació de reports gràfics que permeten controlar dades com els correus electrònics retornats o quants butlletins s’han llegit.
 • Plana web d’arxiu de butlletins que es crea de forma automàtica.
 • Permet la subscripció i la baixa dels destinataris via web.


En definitiva, una eina que el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí posa a l'abast de tot el teixit associatiu i el teixit empresarial de la ciutat de forma gratuïta amb l'objecte de donar el màxim suport als dos teixits i que està totalment en consonància amb els temps actuals on calen fer polítiques més socials alhora que s'ofereix una porta d'accés a la comunicació.

A més, des del Comissionat per a la Societat de la Informació s'oferirà a tots els interessats una formació i atenció personalitzada per la correcte gestió del butlletí electrònic.

Els comerços, les entitats i les pimes que vulguin disposar d'aquesta nova eina només hauran d'omplir el formulari de sol·licitud del Butlletí electrònic (newsletter) que trobaran a rubidigital.