Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit del Comerç 250 persones han assistit a la 4a edició d'aquesta celebració en la que s'ha premiat una dotzena de persones, botigues i iniciatives comercials. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nit del Comerç

250 persones han assistit a la 4a edició d'aquesta celebració en la que s'ha premiat una dotzena de persones, botigues i iniciatives comercials.
250 persones han assistit a la 4a edició de la Nit del Comerç, organitzada per l’Ajuntament de Rubí, on s'han atorgat 12 premis entre persones, botigues i iniciatives comercials. Els premis honorífics de reconeixement a la trajectòria comercial han estat per Joieria Jam de Can n’Oriol i per la cansaladeria Martínez Navarro, mentre que la iniciativa premiada per la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona ha estat la Bicicletada popular del Mercat Municipal. El premi a la millor iniciativa comercial de l’any ha recaigut en l’activitat La Botiga al carrer. També han estat premiats establiments pertanyents a cadascuna de les associacions comercials de la ciutat: Mercat Municipal, Ca n’Oriol, Centre i Les Torres, així com un dependent o dependenta treballador d’una botiga associada a aquestes entitats.

Més informació