Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de recollida del verd de Nadal Fins el 21 de gener, els ciutadans poden portar arbres, molses i branques a diferents tanques repartides per la ciutat i a la deixalleria mòbil. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Campanya de recollida del verd de Nadal

Fins el 21 de gener, els ciutadans poden portar arbres, molses i branques a diferents tanques repartides per la ciutat i a la deixalleria mòbil.
Un any més, el servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Rubí posa en marxa una nova campanya de recollida de verd de Nadal fins el 21 de gener.

Des de principis d’any, els rubinencs i rubinenques podran portar els arbres, molses i branques als punts de recollida habituals, és a dir, a les 24 tanques** que s’instal•laran des de principis d’any a diferents punts de la ciutat. Fins el 21 de gener també es podrà portar a la deixalleria mòbil**.

A partir del 22 de gener, el verd de Nadal no recollit s’haurà de portar a la deixalleria de Cova Solera (Av. Cova Solera s/n, tel. 93 699 49 95. L’horari és de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 16.30 a 20 h; diumenges de 10 a 14 h i festius tancats).

Des de l’Institut Municipal de Medi Ambient (IMMA) es vol destacar tant la importància que té aquesta campanya de recollida de verd de Nadal, donat que en aquestes dates és quan es genera major volum de residus; com el compromís de ciutat amb el residu mínim. Per aquest motiu es vol fer una crida a tota la ciutadania perquè col•labori a l’hora de procedir al reciclatge selectiu a la llar.

També es demana una especial col•laboració ciutadana en embolcalls de paper i cartró dels regals, ampolles de vidre de les begudes (cava, vi, licors, etc.) i restes de menjar (matèria orgànica, àpats d’aquestes festes, etc.). Des de l’IMMA es recorda també el servei de recollida de residus especials com piles i electrodomèstics, mitjançant el servei de deixalleria mòbil i la deixalleria de Cova Solera.

Per a més informació, els interessats poden trucar al telèfon verd (gratuït): 900 130 130.

**consultar arxiu que s'adjunta a continuació.