Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 50 persones, a la conferència d’Antonio Canales sobre flamenc i castellers El bailaor és membre actiu dels Castellers de Vilafranca del Penedès des de fa cinc anys . https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 50 persones, a la conferència d’Antonio Canales sobre flamenc i castellers

El bailaor és membre actiu dels Castellers de Vilafranca del Penedès des de fa cinc anys .
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va ser l’encarregada de presentar la conferència “Castellers i flamenc com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. L'experiència del ballador Antonio Canales” que el ballador va fer a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí i durant la qual Canales va transmetre, a les més de 50 persones que van participar, dues de les seves passions, el flamenc i els castells.

El ballador, nascut a Sevilla, va rebre el Premio Nacional de Danza al 1995, és autor d'espectacles com 'Torero' amb més de 600 representacions a tot el món, i és membre des de fa cinc anys dels Castellers de Vilafranca del Penedès. Amb aquesta conferència, que Antonio Canales està portant per cinc de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el ballador vol compartir la seva experiència com a ballarí de flamenc però també com a casteller, dos mons que segons la seva experiència no estan gens allunyats.

La conferència està impulsada per la Asociación Promotora para la Fundación Catalunya Arte Flamenco, el president de la qual, Manuel Calderón, també va participar a l’acte.

Les pròximes activitats a la biblioteca estan relacionades amb la Diada de Sant Jordi, com la presentació del llibre: Cada mañana es abril de l’escriptora Silvia Gélices, que es farà dimecres 20 d’abril a les 19 h, o l’Hora del Conte de la Biblioteca al carrer que es farà el dia 23 d’abril a les 18 h a la plaça Doctor Guardiet.