Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 3000 persones participen en els actes de la Festa de Sant Roc 2013 Tot i la suspensió d’alguns actes a causa de la climatologia adversa del cap de setmana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 3000 persones participen en els actes de la Festa de Sant Roc 2013

Tot i la suspensió d’alguns actes a causa de la climatologia adversa del cap de setmana.
El cap de setmana de la Festa de Sant Roc 2013, que havia de marcar l’inici de les activitats culturals a la ciutat després del període de vacances d’estiu, ha quedat una mica deslluït com a conseqüència de l’adversitat climatològica que ha provocat la suspensió de la majoria d’actes de dissabte. La suspensió es va prendre de forma consensuada amb les entitats organitzadores de la festa ja que l’aiguat que va caure entre les 16 i les 18 h, va deixar impracticables l’escenari i els equips tècnics.

Tot i l’anul·lació d’activitats com la Mostra d’entitats, la Trobada de gegants, els versots i el sopar de dissabte entre d’altres, al voltant de 3.300 persones van participar en les activitats que el diumenge es van realitzar amb total normalitat. Amés de les que van ser les visites programades al Museu Vallhonrat ambdós dies, també es va mantenir l’espectacle infantil de Pep Callau i els Pepsicolen, l’aixecada de castells, la tabalada, que va desafiar la pluja, i les havaneres que van omplir la plaça de mocadors blancs, i que, amb el rom cremat per tothom, va amenitzar el final de la Festa Major de Sant Roc 2013.
Es van anul·lar les bitlles catalanes, a demanda de l’entitat per la situació del terreny de joc per la pluja del dia anterior, i el correfoc infantil, per no posar en risc els participants donat també l’estat de la zona per on havia de passar.

L’Ajuntament vol agrair la tasca realitzada a totes les entitats implicades en l’organització de la Festa, pel seu compromís i dedicació en l’edició d’enguany que ha suposat un sobreesforç important, donades les característiques climatològiques adverses.

11 de setembre a Rubí

D’altra banda, la 2a Trobada de Bèsties de Foc obre demà els actes organitzats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, el pròxim 11 de setembre. Organitzada per Òmnium Cultural, a partir de les 20 h la pl. Onze de setembre serà l’escenari de la plantada de les bèsties, el punt d’inici de la marxa de torxes per la ciutat, així com l’escenari d’un concert musical.
I dimecres, hi haurà al mateix emplaçament, a les 11 h l’ofrena floral, l’acte institucional amb la participació de l’Obrador Coral i la Societat Coral Unió Rubinenca (12 h), la sardana d’exhibició de la Colla Galzeran de l’Escola de Sardanes Flor de Neu i una audició de sardanes, que tancarà l’acte commemoratiu.