Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 300 persones a la clausura de la Setmana Cultural de l’Escola de música Pere Burés A l’acte, celebrat a La Sala, s’han lliurat els premis del Concurs Fantasma. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 300 persones a la clausura de la Setmana Cultural de l’Escola de música Pere Burés

A l’acte, celebrat a La Sala, s’han lliurat els premis del Concurs Fantasma.
Unes 300 persones es van reunir divendres al teatre municipal La Sala per assistir a la clausura de la Setmana Cultural de l’Escola de música Pere Burés, que es va celebrar al llarg de la setmana passada. En l’acte, la regidora d’Educació, Arés Tubau, va lliurar els premis als 11 guanyadors del Concurs Fantasma, els quatre primers dels quals van interpretar la peça amb la qual van guanyar com a cloenda de l’acte.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat:

B (5 a 7 anys)
Grup: Els súpers amb La papallona (1r)
Grup: Els papallones amb Hinematoo (2n)

C (8 a 12 anys)
Solista: Pulgarcita amb Over the Rainbow (1r)
Solista: El sol amb Patrik’s reel (2n)

D (8 a 12 anys)
Grup: Les tres floretes amb Quan seré gran (1r)
Grup: Tots al compàs amb La cucaracha (2n)

E (10 i 11 anys)
Solista: L’Ombra amb L’ària de Papageno (2n)

F (10 i 11 anys)
Grup: Kirby amb I want to break free (1r)
Grup: The two brothers amb Off to the under World (2n)

G (de 12 a 16 anys)
Solista: The Pearl amb Tennessee (2n)

J (adults)
Grup: Los timris amb Amado mio i Batucada i Olé (2n)

El concurs d’interpretació “fantasma”, un clàssic de la setmana cultural, consisteix en la interpretació d’una peça original o d’un autor darrere d’una cortina, per tal que ni el tribunal ni els espectadors coneguin els intèrprets, que són alumnes de l’escola (solistes i grups). Els concursants hi participen amb un pseudònim per no ser reconeguts pel jurat.

Durant tota la setmana, els alumnes i les seves famílies han pogut gaudir de tallers de plàstica i d’expressió cultural i un conte musical pels alumnes més petits de l’escola; altres tallers de musicoteràpia, blues i decorats per la resta d’alumnes; les actuacions de la Coral Swing i el concurs fantasma per a totes les famílies; i una sessió d’introducció al món dels sintetitzadors pels alumnes adults i dels Graus professional i avançat.