Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 160 dones participen a les activitats del Mes de la salut de les dones a Rubí Encara es pot veure una mostra sobre la representació del cos de les dones i assistir a una xerrada sobre la prevenció de l’estrès. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 160 dones participen a les activitats del Mes de la salut de les dones a Rubí

Encara es pot veure una mostra sobre la representació del cos de les dones i assistir a una xerrada sobre la prevenció de l’estrès.
Més de 160 dones rubinenques han participat en les diferents activitats que, amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que es commemora cada 28 de maig, organitza l’Ajuntament de Rubí des de fa ja set anys amb l’objectiu de treballar en benefici de la salut de les dones que viuen a la nostra ciutat.

Les propostes en què més dones han participat han estat els tallers de diverses temàtiques, com la prevenció del mal d’esquena, de sòl pelvià o del riure, dintre de la jornada “Dona, activitat física i salut”, que s’ha fet en diverses sessions adreçades a dones de diferents edats. Aquests tallers, en què han participat un total de 140 dones, han mostrat a les participants diferents tècniques per gestionar el cos de forma saludable, conèixer-se millor, augmentar el benestar físic i psíquic i treure profit de les seves potencialitats personals.

Dintre d’aquest programa, el pròxim dijous 10 de juny a les 18 h, s’oferirà la xerrada “Dona i prevenció de l’estrès”, per tal que les assistents adquireixin noves estratègies per regular l’estrès i fomentar hàbits que millorin el seu benestar personal. La conferència, a càrrec d’Anna Rami, psicòloga del Servei de Salut Mental del Centre d’Orientació Sanitària Ferran Salsas Roig de l’Ajuntament de Rubí, es farà al Rubí + D, on també es pot visitar, fins al pròxim 15 de juny, l’exposició “La representació dels cossos de les dones”, elaborada per l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, i que realitza una lectura crítica de la representació del cos femení per part dels mitjans de comunicació audiovisuals.