Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 150 persones, al sorteig dels 55 pisos públics de Sant Jordi Parc Els habitatges, tots ells en règim de venda, estan distribuïts en dos edificis, al carrer Cati Curet i a l’avinguda Josep Ferrer i Domingo. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 150 persones, al sorteig dels 55 pisos públics de Sant Jordi Parc

Els habitatges, tots ells en règim de venda, estan distribuïts en dos edificis, al carrer Cati Curet i a l’avinguda Josep Ferrer i Domingo.
Un total de 201 persones havien presentat una sol·licitud per a optar a una d’aquestes vivendes de 2 dormitoris, que tenen entre els 48 i els 56 metres quadrats útils. D’aquest total, se n’havien desestimat 15 per no complir tots els requisits. Per tant, només optaven a aquests pisos 186 persones.

El sorteig es va estructurar en tres fases. En primer lloc, s’ha sortejat el pis adaptat destinat a persones amb mobilitat reduïda acreditable, que només ha rebut 2 sol·licituds.

En segon lloc han entrat al bombo els 8 números que optaven als 5 pisos adreçats a unitats familiars amb un membre amb disminució psíquica.

I per últim s’han sortejat les 49 vivendes restants, que havien rebut un total de 176 sol·licituds.

El preu dels pisos, construïts per l’Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL), varia en funció de les dimensions de cada habitatge. El més petit costa uns 123.000 €, mentre que el més gran arriba als 150.000 €.

Ara, un cop escollit l’habitatge, es formalitzarà el contracte d’adjudicació i el nou propietari abonarà el 10% del valor del pis, la plaça d’aparcament i el traster.

Durant els 12 mesos següents es fraccionarà un altre 10% del preu total.

A principis de febrer, l’IMPSOL enviarà una carta als adjudicataris adreçant-los a les oficines de PROURSA perquè actualitzin la documentació i perquè triïn el seu habitatge seguint l’ordre de prelació establert en el sorteig.

El lliurament de les claus està previst que es faci aproximadament al mes de setembre de 2010.