Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 1000 punts, al 15è Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler En aquesta ocasió, la participació dels escolars ha estat gairebé el doble que a l’edició anterior. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 1000 punts, al 15è Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler

En aquesta ocasió, la participació dels escolars ha estat gairebé el doble que a l’edició anterior.
El 15è Concurs de Punts de Llibre que organitza anualment la Biblioteca Mestre Martí Tauler ha tingut una participació rècord amb la presentació de 1.045 punts, gairebé el doble que l’any passat en què es van presentar 554 propostes al certamen. Aquest any el lema del concurs ha estat “2009, Any Internacional de l'Astronomia”.

Els guanyadors en les tres categories convocades al concurs, els punts dels quals seran impresos i repartits entre els usuaris/es de la biblioteca, han estat:

De 5 a 9 anys
Guanyador: Artur Verdión (6 anys)
Accèssit: Isaac Vargas (8 anys)

De 10 a 13 anys
Guanyadora: Jazmine Carolina Freire (10 anys)
Accèssit: Laura Horta (10 anys)

De 14 a 16 anys
Guanyadora: Anna Batalla (15 anys)
Accèssit: Cèlia Titos (13 anys)

Els infants i joves de la ciutat que més punts de llibre han presentat han estat els de 5 a 9 anys amb 663 punts, seguits dels de 10 a 13 anys amb 346 propostes i pels de 14 a 16 anys amb 36 punts.

El lliurament de premis va tenir lloc el passat dimecres 27 de maig a les 18.30 h a la sala infantil de la Biblioteca, on després es va celebrar una sessió d'Hora del conte amb 'Encendre la nit' de Ray Bradbury, a càrrec de Sandra Rossi, al qual van assistir més d'un centenar de nens i nenes.