Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'OSE organitza una jornada sobre el nou escenari contractual Els assistents podran conèixer la tipologia de contractes i les bonificacions i subvencions que els afecten https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'OSE organitza una jornada sobre el nou escenari contractual

Els assistents podran conèixer la tipologia de contractes i les bonificacions i subvencions que els afecten
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha programat per aquest dijous al matí a l’auditori de l’edifici Rubí+D una jornada sobre el nou escenari contractual per a les empreses. L’activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia a través del web www.rubiempresa.net.

La jornada respon a una demanda del Consell de la Formació Professional de Rubí i està adreçada a empreses i professionals relacionats amb la gestió laboral i contractual del capital humà.

Josep Maria Bosch, graduat social per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), auditor laboral per ESADE i consultor laboral expert de la CECOT, serà l’encarregat d’il·lustrar els assistents sobre la tipologia de contractes i aquelles bonificacions i subvencions vinculades als mateixos. Durant la jornada, es revisarà el marc legislatiu, el Reial decret llei 4/2013, que contempla, entre d’altres, la creació d’un nou contracte temporal de primera ocupació jove i l’establiment de diferents supòsits de reduccions i bonificacions a les quotes de la seguretat social, així com incentius fiscals lligats al foment de l’autoocupació.

La jornada s’iniciarà a les 9.30 h amb la recepció dels assistents i un cafè gentilesa de Campos Estela. A continuació, el Fòrum Empresarial Cecot-Rubí i l’OSE donaran la benvinguda als participants. A les 9.45 h s’iniciarà la formació al voltant del nou escenari contractual. Per finalitzar la jornada, a les 11.15 h s’obrirà un torn de paraula.

Més de 50 persones ja s’han inscrit per participar en aquesta activitat formativa. Aquells que hi estiguin interessats encara ho poden fer durant tot aquest dimecres al web de l’OSE.