Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els premis del 17è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler L’exposició dels punt presentats al certamen es podrà veure a la sala infantil de la biblioteca fins al 30 d’agost. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurats els premis del 17è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler

L’exposició dels punt presentats al certamen es podrà veure a la sala infantil de la biblioteca fins al 30 d’agost.
Ahir es van lliurar els premis als guanyadors, un per cadascuna de les tres categories, dels 552 punts de llibre que els infants i joves de la ciutat d’entre 5 a 16 anys han presentat aquest any al 17è Concurs de punts de llibre convocat per la Biblioteca Mestre Martí Tauler. El tema d’aquest any ha estat “Un bosc de llibres” ja que 2011 ha estat considerat com Any internacional dels boscos per l’Organització de les Nacions Unides (ONU).

Els guanyadors han estat Marc Esparbé (categoria de 5 a 9 anys), Júlia Bröll (categoria de 10 a 13 anys) i Núria Lombarte (categoria de 14 a 16 anys), i els seus punts de llibre es repartiran al llarg de tot l’any als usuaris i usuàries de la biblioteca que facin ús dels seus serveis. A més, tots els punts de llibre presentats estaran exposats a la sala infantil de la Biblioteca fins al 30 d’agost.

En aquesta edició, el jurat que ha escollit les propostes guanyadores ha estat integrat pels artistes locals Quim Conca i Miquel Mas, el professor de l’Escola d’Art de Rubí EDRA, Joan Miquel Fernández, el director del Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà, Joan Gallisà, personal de la mateixa biblioteca.

Després de l’acte del lliurament, la cinquantena de nens i nenes que han assistit han pogut gaudir de la sessió d’hora del conte dels dimecres durant la qual han aprés a fer titelles reciclades ells mateixos després de sentir un conté amb què els van explicar en què consistia reciclar materials.