Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurament del Concurs de Pintura Daniel Bas 2012 L’acte es farà en el marc de la Fira de Sant Galderic d’aquest cap de setmana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lliurament del Concurs de Pintura Daniel Bas 2012

L’acte es farà en el marc de la Fira de Sant Galderic d’aquest cap de setmana.
El lliurament del premi al guanyador/a del Concurs de pintura Daniel Bas que organitzen els Tallers d’Art de l’Escola Edra, coincidint amb la cita anual de la Fira de San Galderic, es farà demà dissabte a les 18.55, dintre del actes de la fira que es faran a la plaça Montserrat Roig per la tarda. En cas de pluja, el lliurament es traslladarà a la Sala d’Exposicions de l’Escolar d’Art Edra la planta baixa de l’Escardivol, on també fins des del 22 d’octubre al 5 de novembre es podrà visitar l’exposició de les obres participants.

Aquest concurs de pintura, que ret homenatge a la figura de l’artista rubinenc que dóna nom al certamen, està dirigit a pintors joves fins a 35 anys amb un únic premi de 1.500 euros. En l’edició d’aquest any, més d’una trentena d’artistes han fet arribar les seves propostes als organitzadors.

A més, els Tallers d’Art d’Edra organitzen també al matí a la fira un taller d’estampació amb verdures per totes les famílies que vulguin participar i gaudir de l’expressió artística tot creant personatges fantàstics sorgits de l'empremta de la secció de diferents verdures entintades, fusionant de nou art i pagesia. El taller es podrà realitzar d’11.30 a 13 h a la parada de l’Escola que hi haurà a la fira.