Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Límite s’ha classificat per a les semifinals del concurs musical aRubitown després de vèncer Nort Més de 130 persones van assistir divendres, a la Torre Basass, al tercer concert del certamen, que va enfrontar les dues formacions de rock. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Límite s’ha classificat per a les semifinals del concurs musical aRubitown després de vèncer Nort

Més de 130 persones van assistir divendres, a la Torre Basass, al tercer concert del certamen, que va enfrontar les dues formacions de rock.
Divendres passat, Límite i Nort es van enfrontar en el tercer concert de quarts de final del concurs musical aRubitown. Límite es va classificar per a les semifinals gràcies als vots del públic i del Facebook, mentre que el vot del jurat se’l va endur Nort. Més de 130 persones van assistir a aquesta actuació, rècord d’assistència fins ara.

Límite tocarà a les semifinals amb el guanyador del proper quart de final, on s’enfrontaran Seis Pájaros de un Tiro i Imperio Marioneta. Els acústics d'aquests dos grups es gravaran divendres, a les 17h a l'Escardívol, i dissabte, a les 19h a la Biblioteca, respectivament. El concert serà el divendres 3 de maig a la Torre Bassas.