Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Espai Jove Torre Bassas viurà una Castanyada de por Els usuaris de l’equipament municipal han organitzat un túnel del terror https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Espai Jove Torre Bassas viurà una Castanyada de por

Els usuaris de l’equipament municipal han organitzat un túnel del terror
L’Espai Jove Torre Bassas celebrarà la Castanyada aquest dijous 31 d’octubre amb el lema Entona’t, moniato! Les activitats programades estaran impregnades de la festivitat anglosaxona de Halloween, que té lloc en aquestes mateixes dates i que cada cop té més adeptes a Catalunya.

Les propostes arrencaran a les 18.30 h amb un túnel del terror organitzat per un grup d’usuaris de l’Espai Jove Torre Bassas. La proposta va sorgir dels mateixos nois i noies, que tenien ganes de muntar una activitat d’aquestes característiques. El túnel del terror tindrà lloc a la zona del subway.

D’altra banda, a partir de les 19.30 h, s’oferirà també en aquest emplaçament de l’edifici una sessió de discoteca. Tant aquesta activitat com el túnel del terror estan obertes a tothom.

La Castanyada forma part de l’extens programa d’activitats de l’Espai Jove Torre Bassas per aquest trimestre. Es tracta de prop d’una vintena de propostes entre tallers, exposicions i espais temàtics.