Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les participants del casal d'estiu per a dones grans clouen aquesta activitat amb una actuació musical L’alcaldessa de Rubí va assistir a la festa als jardins de l’edifici del RUBI+D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les participants del casal d'estiu per a dones grans clouen aquesta activitat amb una actuació musical

L’alcaldessa de Rubí va assistir a la festa als jardins de l’edifici del RUBI+D.

Després d’un mes d’activitats les participants al casal d’estiu per a dones grans organitzat per l’Ajuntament de Rubí, han volgut acabar amb una actuació musical. L’Alcaldessa, Carme Garcia, ha estat present durant aquesta darrera activitat, amb les regidores de Dona, Maria Mas, i de Serveis a les Persones, Anna Mª Martínez. L’acte s’ha celebrat als jardins de l’edifici RUBI + D, on s’ha desenvolupat la major part del casal, aquest migdia.

El mig centenar de dones que durant tot el mes d’agost han participat a les activitats del casal han interpretat tres cançons, que havien assajat durant les sessions de musicoterapia i desprès han fet una demostració de relaxació en moviment. Es tracta de la cinquena edició d’aquesta iniciativa impulsada per la regidoria de la Dona i que serveix a les dones de més de 65 anys per mantenir, durant el mes d’agost, el mateix nivell d’activitat que la resta de l’any. D’altra banda el casal s’ha convertit en una bona manera de relacionar-se, inclús per les participants amb més problemes de mobilitat. Tant és així, que moltes demanen que durant l’any es mantinguin les trobades entre les assistents al casal, per no perdre el contacte.

Durant tot el mes, les cinquanta dones que es van inscriure a aquest casal han fet tallers diversos, aquagym, videoforums, teatre i relaxació musical. Les dues darreres activitats han estat en anys anteriors les més demanades i per això els organitzadors han volgut repetir-les.

Pel que fa a la festa de cloenda, les dones participants han aprofitat la presència de l’alcaldessa i de les dues regidores per parlar amb elles informalment. Carme Garcia ha lloat la vitalitat d’aquestes dones i les seves ganes de fer coses.