Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les línies L1 i L4 mantindran en servei la parada CAP Mútua fins i tot quan l’autobús no pugui circular per l’illa de vianants El nou itinerari, que entra en vigor aquest cap de setmana, es desviarà pels carrers Gimnàs, Joaquim Blume i Cadmo per enllaçar novament amb el c/ Prat de la Riba. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les línies L1 i L4 mantindran en servei la parada CAP Mútua fins i tot quan l’autobús no pugui circular per l’illa de vianants

El nou itinerari, que entra en vigor aquest cap de setmana, es desviarà pels carrers Gimnàs, Joaquim Blume i Cadmo per enllaçar novament amb el c/ Prat de la Riba.
L’Ajuntament de Rubí ha modificat el recorregut de les línies L1 (Can Serrafossà – El Pinar) i L4 (Estació Rubí+D – Can Rosés) en aquelles ocasions en què l’autobús urbà no pot circular per l’illa de vianants (els caps de setmana, els dies festius, quan s’hi desenvolupa el Mercat Ecològic i el Mercat de l’Artesania, quan s’hi realitza alguna obra, etc.). L’objectiu del canvi d’itinerari, que entrarà en vigor aquest mateix cap de setmana, és mantenir sempre en servei la parada CAP Mútua, que “considerem estratègica per la mobilitat a la ciutat”, ha explicat la regidora de Mobilitat, Belén Meneses.

Fins ara, els autobusos de les línies L1 i L4, quan no podien seguir el recorregut habitual per l’illa de vianants, es desviaven per la C-1413 fins la rotonda de la Policia Local i seguien per la carretera de Terrassa per tornar a recuperar l’itinerari habitual al c/ Prat de la Riba, passada la parada CAP Mútua.

A partir d’aquest proper cap de setmana, els autobusos, després de la parada Escardívol, giraran al c/ Gimnàs, seguiran pel c/ Joaquim Blume, continuaran pel c/ Cadmo fins al c/ Prat de la Riba i faran parada davant del CAP Mútua de Terrassa. Per aconseguir aquest canvi de recorregut s’ha modificat el cicle semafòric de la cruïlla del c/ Cadmo amb el c/ Joaquim Blume únicament quan passa el bus. També s’han trasllat els contenidors a la confluència entre els carrers Prat de la Riba i Cadmo per tal que el bus pugui fer el gir.