Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern presenta el document inicial del POUM L'alcaldessa, Carme García, acompanyada pels portaveus dels grups municipals que formen el govern local han presentat aquest primer document que ha de determinar com serà el Rubí del futur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'equip de govern presenta el document inicial del POUM

L'alcaldessa, Carme García, acompanyada pels portaveus dels grups municipals que formen el govern local han presentat aquest primer document que ha de determinar com serà el Rubí del futur.
L’Alcaldessa, Carme García, acompanyada pels portaveus del PSC, Jordi Peiró, de CiU, Xavier Reinaldos, i d’ERC, Martí Pujol, han presentat les propostes del que el govern vol que sigui la ciutat fins l’any 2019. Un document que defineix, de forma inicial, i a partir de les aportacions fetes per la ciutadania, les entitats, els grups polítics locals i l’equip redactor del POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal), com ha de créixer Rubí i quins equipaments i serveis necessitarà la ciutat en els pròxims 12 anys i a on s’hauran d’ubicar.

Les mateixes propostes que s’han donat a conèixer es van facilitar a la resta de grups polítics, i que segons han explicat els membres de l’equip de govern es basen en 3 grans eixos: creixement moderat, preservació i increment important dels espais naturals i dotació de serveis per garantir les necessitats de la població que es preveu que pugui arribar, com a màxim, a les 95.000 persones l’any 2019.

Entre les idees que apunta el document destaca la creació d’un gran parc urbà, majoritàriament públic, de 140 hectàrees a Can Ramoneda. Un parc “que s’equiparia per a ser utilitzat pels rubinencs”, ha explicat l’alcaldessa, i que se sumaria a les 66 hectàrees del parc de Ca n’Oriol “que també tindrà un ús social”, ha apuntat. García també ha destacat la zona universitària prevista a La Llana, on també s’ubicaria una segona estació de FGC. La recuperació de la riera amb la construcció de zones amb plataformes a sobre d’ella on s’hi farien places públiques o la dotació de nous equipaments culturals, educatius i sanitaris a la ciutat, són algunes de les propostes que contempla el document presentat.

Més informació