Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu proposa més de 40 activitats per aquesta primavera Entre les novetats d’aquest trimestre, destaquen un curs d’amigurumis i el cicle temàtic 'Parlem de fotografia' https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ateneu proposa més de 40 activitats per aquesta primavera

Entre les novetats d’aquest trimestre, destaquen un curs d’amigurumis i el cicle temàtic 'Parlem de fotografia'
El proper dimarts 8 d’abril, s’obrirà el període per inscriure’s a les activitats que ha programat l’Ateneu Municipal per aquest trimestre. Es tracta de més d’una quarantena de propostes que, com sempre, combinen la formació en diferents àmbits amb activitats familiars, exposicions, concerts i iniciatives organitzades per les pròpies entitats locals.

Entre les novetats d’aquesta primavera, destaquen els nous cursos trimestrals de Moviment corporal correctiu, Dansa llatina: salsa, Expressió teatral creativa i Amigurumis, una tècnica de ganxet japonesa que consisteix a teixir petites figures. També s’incorpora a la programació el cicle temàtic Parlem de fotografia, format per tres sessions sobre l’estètica de la fotografia conduïdes per l’artista rubinenc Carles Mercader.

Pel que fa a la formació en noves tecnologies, a banda dels cursos habituals d’iniciació a la informàtica, retoc fotogràfic o processador de textos, es dedicarà una sessió gratuïta al Linkedin, la xarxa social de caràcter professional.

Durant aquest trimestre, tindran continuïtat els “tastets”, que permetran als rubinencs i rubinenques provar de forma gratuïta en una única sessió alguns dels cursos que ofereix habitualment l’Ateneu. També seguiran les activitats familiars dels dissabtes al matí, amb una àmplia oferta de tallers de manualitats, així com el Cicle de Jazz organitzat per l’Associació Jazz Rubí, que ha gaudit d’un gran èxit des de la seva estrena al mes de febrer.

Quant a les exposicions, destaca la 3a Mostra col·lectiva d’art jove, que recalarà a l’Ateneu a partir de les 22 d’abril després de passar per l’Espai Jove Torre Bassas.

Propostes per a Setmana Santa i Sant Jordi

L’Ateneu ha preparat una programació especial amb motiu de la Setmana Santa i la diada de Sant Jordi. El proper 14 d’abril, es farà un taller de decoració de galetes de Pasqua adreçat als infants. Un dia després, es presentarà el llibre Els colors d’un somni d’Alba del Toro i, a continuació, es passarà el documental El camí dels somnis, protagonitzat per la mateixa autora. L’activitat, organitzada per la Fundación Vicente Ferrer, comptarà amb la participació de Lancy Dodem, el primer nen apadrinat d’aquesta entitat.

Ja pensant en Sant Jordi, l’equipament municipal ha programat un taller de punts de llibre amb feltre el 22 d’abril, i un taller de contes amb pop-ups el dia 26. A més, l’Ateneu commemorarà el segon aniversari del Punt d’intercanvi de llibres permanent, pel qual han passat més de 400 llibres només en els darrers tres mesos.

Les inscripcions per a les noves activitats de l’Ateneu es podran realitzar, únicament de forma presencial, a partir de dimarts a les 16 h i fins que s’exhaureixin les places. Per a més informació sobre la programació i el sistema d’inscripcions, es pot consultar el web www.ateneurubi.cat.