Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa participa a l'acte de col·locació de la primera pedra del nou centre logístic de Dermofarm L’empresa felicita l’Ajuntament per les millores que ha suposat la posada en marxa de la Finestreta Única Empresarial de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'alcaldessa participa a l'acte de col·locació de la primera pedra del nou centre logístic de Dermofarm

L’empresa felicita l’Ajuntament per les millores que ha suposat la posada en marxa de la Finestreta Única Empresarial de Rubí

L’alcaldessa, Carme García, ha participat aquest dijous a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou centre logístic internacional del Grupo Ganassini i Laboratoris Dermofarm, al polígon de Can Sant Joan. Amb aquestes noves instal·lacions, l’empresa dedicada a la fabricació de productes cosmètics podrà doblar la seva capacitat i producció actuals, a banda d’oferir un servei d’alta qualitat als seus clients i distribuïdors nacionals i internacionals.

El nou centre logístic tindrà com a element principal una sitja autoportant amb capacitat per a 11.000 palets. Dermofarm invertirà 6 milions en la seva construcció, que s’allargarà durant un període aproximat d’un any, i en tot un seguit d’actuacions complementàries, com ara l’adequació del magatzem actual i la implementació d’un sofisticat sistema informàtic.

Durant l’acte d’aquest dijous, els representants de l’empresa han agraït a l’Ajuntament la seva col·laboració en la posada en marxa del projecte d’ampliació. Joan Godia, directiu de Dermofarm, ha felicitat el Consistori per la creació de la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), “un gran èxit perquè ha accelerat tots els tràmits administratius”. Un servei que també ha elogiat Domenico Ganassini, president de l’empresa, tot destacant que els tràmits “s’han fet en un temps rècord”.

Recollint aquests elogis, l’alcaldessa ha emmarcat la posada en funcionament de la FUER en l’aposta de l’Ajuntament “per mantenir una ciutat industrial, una aposta que comença a donar els seus fruits. Hi ha empreses que estan apostant per continuar aquí i créixer”. García també ha aprofitat per recordar les accions de reactivació econòmica que està duent a terme el Consistori dins el Pla de mesures anticrisi, i ha anunciat als presents que el 2015 n’hi haurà una nova edició. 

14 anys a Rubí
Dermofarm es va fundar el 1972 i, des del 2000, està ubicada a Rubí. L’empresa s’ha dedicat durant més de 40 anys a la investigació, desenvolupant solucions, productes i fórmules d’acord a criteris d’innovació, en unes instal·lacions capdavanteres en la fabricació de cosmètica. L’empresa té presència internacional a Brasil, Mèxic, Estats Units, Canadà, França, Alemanya, Suïssa, Noruega, Polònia, Grècia, Xipre, Hong Kong i Taiwan.

El grup italià Ganassini va adquirir la totalitat de Dermofarm ara fa cinc anys. Segons el seu president, la gran inversió que faran en el nou centre logístic demostra que no es van equivocar amb aquesta decisió i que aquesta empresa serà “un pilar molt important del nostre objectiu plurinacional”.