Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa nomena Anna M. Martínez primera tinenta d'Alcaldia El regidor Jordi Peiró assumeix les competències d’un nou Comissionat d’Alcaldia per projectes supramunicipals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa nomena Anna M. Martínez primera tinenta d'Alcaldia

El regidor Jordi Peiró assumeix les competències d’un nou Comissionat d’Alcaldia per projectes supramunicipals.
La regidora de l’àrea de Serveis a les Persones, Anna Maria Martínez, és des d’aquesta setmana nova primera tinenta d’alcaldia, substituint a Jordi Peiró. Fins ara ocupava la quarta tinença d’alcaldia.

Arran d’aquest canvi també canvien les tinences d’alcaldia de Neus Muñoz (ara 4a tinenta d’alcalde), Maria Mas (5a), Roger García (6è) i Manuel Velasco (7è tinent d’alcalde). Velasco, a més, “és el nou portaveu del grup municipal socialista”, ha informat l’alcaldessa, Carme García Lores.

Aquests canvis van acompanyat de la creació d’un nou Comissionat, depenent d’alcaldia, per treballar projectes supramunicipals coincidint amb l’objectiu de l’Ajuntament de Rubí de posicionar la ciutat en el seu entorn a nivell econòmic, territorial i social. El regidor responsable d’aquest comissionat serà Jordi Peiró.

Amb la incorporació del nou Comissionat i les modificacions en les tinences d’alcaldia, es tanca la remodelació de l’organigrama municipal arran de la darrera incorporació de la regidora Belén Meneses que ha assumit les responsabilitats de Manteniment Urbà i la delegació adjunta de la relació amb les entitats en matèria d’infraestructures.