Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa felicita Dolores Palenzuela pels seus 100 anys de vida Carme García ha visitat l’àvia centenària a la Residència per a la Gent Gran de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'alcaldessa felicita Dolores Palenzuela pels seus 100 anys de vida

Carme García ha visitat l’àvia centenària a la Residència per a la Gent Gran de Rubí
L’alcaldessa, Carme García, i la regidora de Serveis Socials, Belén Meneses, han visitat aquest dimecres Dolores Palenzuela amb motiu dels 100 anys de vida que ha complert recentment. L’homenatjada va néixer a Vélago (Granada) el 27 de juliol del 1914 i va treballar tota la vida com a mestressa de la llar. Des de fa quatre anys viu a la Residència, Centre de Dia i Casal per a la Gent Gran de Rubí, situada al carrer Lepant.

Amb motiu del seu centenari, la residència li ha preparat un petit acte d’homenatge que ha comptat amb la participació de la direcció del centre, la família i els companys. Com és habitual en aquestes efemèrides, l’alcaldessa, Carme García, ha visitat Dolores Palenzuela per felicitar-la personalment i lliurar-li un obsequi institucional. La rubinenca també ha rebut una placa commemorativa de la residència i ha tingut ocasió de bufar les espelmes d’un pastís d’aniversari.