Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa brinda amb les entitats culturals de la ciutat pel nou any Carme García rep els membres de l’Associació de Pessebristes de Rubí, que instal·laran un pessebre a la plaça Pere Aguilera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'alcaldessa brinda amb les entitats culturals de la ciutat pel nou any

Carme García rep els membres de l’Associació de Pessebristes de Rubí, que instal·laran un pessebre a la plaça Pere Aguilera.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i la regidora de Cultura, Neus Muñoz, van felicitar al voltant d’una seixantena de representants de les entitats i associacions culturals de la ciutat en el transcurs de la tradicional recepció que l’Ajuntament de Rubí organitza amb motiu de les festes nadalenques.

Durant l’acte, l’alcaldessa va agrair la feina que fan totes aquestes entitats per la ciutat i va destacar que “aquest 2010 ha estat l’any de la cultura, l’any de la nova biblioteca municipal Mestre Martí Tauler”, inaugurada el passat mes de gener. Carme García també va traslladar als representants de les entitats que confia que “el 2011 sigui l’any del Celler i de l’Espona”.

Amb aquest acte, que es va celebrar ahir al Castell Ecomuseu Urbà, es va voler retre un reconeixement a totes aquestes entitats que al llarg de l’any participen de forma activa en l’organització d’activitats diverses a la nostra ciutat. I és que, com va explicar l’alcaldessa, “un cop disposem dels equipaments, aquests espais s’han d’omplir amb activitats organitzades per totes les entitats de la ciutat”.

Exposició de diorames
L’alcaldessa, Carme García, i la regidora de Cultura, Neus Muñoz, van inaugurar diumenge l’exposició “Diorames de pessebres” que organitza anualment l’Associació de Pessebristes de Rubí a l’Aula Cultural Unnim de Rubí.

Els diorames dels pessebres són construccions de guix i altres materials que representen diferents episodis de la vida de Jesús, una exposició que es completa amb alguns dels treballs dels participants en el curs de pessebrisme que aquesta entitat fa a la ciutat, així com amb imatges del procés de construcció dels diorames.

La mostra, ubicada a l’Aula Cultural Unnim (Av. Barcelona, 84), es podrà visitar fins el 16 de gener de 2011, de dilluns a dissabte de 18 a 21 h, i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 21 h.

I aquest vespre, a les 19:30h, l’alcaldessa també inaugurarà la col•locació del pessebre nadalenc a la plaça Pere Aguilera, davant de l’Ajuntament.

Carme García rebrà els membres de l’Associació de Pessebristes de Rubí, després que els integrants de l’entitat hagin acabat de muntar l’estructura del pessebre que han realitzat durant les darreres setmanes.

L’Associació de Pessebristes de Rubí es va constituir fa 93 anys i és una de les entitats pessebristes més antigues de Catalunya.