Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reparteix 10.000 àlbums sobre Rubí a nens i joves Es tracta d’un joc en el qual els rubinencs poden aconseguir premis sorpresa completant els àlbums amb 6 cromos que es lliuraran cada setmana fins el 14 de maig, al Rubifira. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament reparteix 10.000 àlbums sobre Rubí a nens i joves

Es tracta d’un joc en el qual els rubinencs poden aconseguir premis sorpresa completant els àlbums amb 6 cromos que es lliuraran cada setmana fins el 14 de maig, al Rubifira.
L’Associació Pla Estratègic de Rubí reparteix a partir d'aquesta setmana a les escoles i centres educatius del municipi 10.000 àlbums sobre Rubí, anomenats “Rubí en el cor”, adreçat a tots els nens, nenes i joves rubinencs d’entre 3 i 18 anys. Es tracta d’un àlbum format per fotografies i textos que els infants hauran de completar a partir de cromos fins a la celebració del Rubifira, que se celebra a l’Escardívol del 12 al 14 de maig.

Els infants han de completar aquest àlbum amb 6 cromos que es repartiran de forma setmanal a diferents punts que s’hauran d’esbrinar mitjançant, per exemple, la pàgina web del Pla Estratègic www.rubipec.net. El darrer cromo es lliurarà a l’estand institucional al Rubífira, i tots aquells infants i rubinecs que hagin completat l’àlbum, i desxifrat la frase que s’amaga als cromos, rebran un regal sorpresa. Entre tots els participants, el darrer dia del Rubifira, 14 de maig, se sortejarà també un premi final que consisteix en un viatge a Port Aventura per a 4 persones, 3 videoconsoles, llibres, etc. Per participar-hi, cal emplenar la butlleta que s’inclou al final de l’àlbum i lliurar-la al Rubifira (al recinte de l’Escardívol) els dies 12, 13 i 14 de maig.

Més informació