Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reconeix els alumnes rubinencs amb millor nota a les Proves d'Accés a la Universitat Els nois i noies han rebut una placa de mans de l’alcaldessa en un acte celebrat aquest dimarts al Museu Municipal Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ajuntament reconeix els alumnes rubinencs amb millor nota a les Proves d'Accés a la Universitat

Els nois i noies han rebut una placa de mans de l’alcaldessa en un acte celebrat aquest dimarts al Museu Municipal Castell
L’Ajuntament ha fet un reconeixement aquest dimarts als 16 alumnes rubinencs que han obtingut millor nota a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’aquest any. L’alcaldessa, Carme García, els ha lliurat una placa commemorativa en el marc d’un acte al Museu Municipal Castell (MMUC) que ha comptat amb la participació d’estudiants, famílies i professorat del col·legi Maristes i dels instituts Duc de Montblanc, JV Foix, La Serreta i L’Estatut.

Els nois i noies que han rebut el reconeixement del Consistori per haver aconseguit les tres millors qualificacions de cada centre han estat: Rubén López, Àlex Pérez i Rubén Puertas, del col·legi Maristes; Alberto Méndez, Eloy Poyato, Judith Navarro i Guillem Comas, de l’institut L’Estatut; Nerea Sánchez, Marc Guisado i Yaiza Gabaldón, de l’institut La Serreta; Genís Majoral, Lidia Romero i Cristian González, de l’institut Duc de Montblanc; i Lluc Aumatell, Irene Pavón i Antoni Sánchez, de l’institut JV Foix.

Entre tots aquests alumnes, el que ha obtingut una nota més alta a les PAU ha estat Rubén López, del col·legi Maristes, qualificat amb un 9,2. El jove rubinenc, que vol estudiar Química, serà distingit per la Generalitat de Catalunya el proper 21 de juliol com un dels millors estudiants del país.

La importància d’una bona formació
Aquest era el segon any que l’Ajuntament retia homenatge als alumnes amb millor nota a les PAU. Durant l’acte, l’alcaldessa ha felicitat els nois i noies pels bons resultats aconseguits i els ha encoratjat a seguir estudiant: “Estudiar també significa creixement personal, aprendre a aprendre, enriquiment, conèixer altres cultures...”. García ha reconegut la feina realitzada per aquests alumnes “en un moment que la cultura de l’esforç sembla que no s’aprecia”, i ha agraït tant al professorat com a les famílies el paper que han jugat a l’hora de transmetre’ls aquesta il·lusió per tenir una bona formació.

Els directors i directores dels centres de secundària també han aprofitat l’acte d’aquest dimarts per animar els seus alumnes a encetar la nova etapa universitària “amb passió”, sense oblidar els valors que han après fins al moment i amb “el compromís de donar identitat a la nostra ciutat”.